Vinterförvaring Utomhus

Ellen Yachting förvarar båtar utomhus på vårt varv i Stenungsund. Vår anläggning är optimerad för båthantering då det sedan 70-talet bedrivits produktion av Sweden Yachts båtar i våra lokaler. Vi förvarar segel och motorbåtar mellan 20-60 fot utomhus. Segelbåtar kan vi förvara med masten på under vintern. Vi har möjlighet att täcka in båtarna med Shrink Wrap vilket är en plastfolie som krymps mot båten. Denna täckning rör sig inte under vintern som en presenning vilket ger minimalt slitage. 

Vi tillhandahåller att tänkbar service för din båt under vintervilan. Våra egna tekniker är utbildade inom motorer, glasfiberplast, elektronik samt inredningssnickeri. Är du intresserad av att uppdatera din båt med extrautrustning så görs detta med fördel under vinterförvaringen. Vi lämnar fasta priser för installationer så du som båtägare skall få en klar prisbild utan överraskningar. 

I samband med att båten tas upp på land så går vi igenom ett protokoll så vi kan finna fel eller brister som inte varit uppmärksammade innan, detta bara för att du som båtägare skall få ett så enkelt båtägande som möjligt kommande säsong.